top of page
Time to say Goodbye mogelijkheden comp.jpg

De mooiste muziek
live laten uitvoeren

Live muziek op een uitvaart. Muziek draagt mooie herinneringen met zich mee, die muziek live laten uitvoeren is onvergetelijk. Alles voor een troostrijk en bijzonder afscheid.

De beste muziek live 

De favoriete muziek van je dierbare laten horen bij de uitvaart is mooi, het live laten zingen door een artiest is nog veel mooier. Hier krijg je een impressie van de mogelijkheden, maar er zijn natuurlijk oneindig veel meer artiesten en nummers. Time to say Goodbye heeft een breed netwerk van Nederlandse zangers en zangeressen, die je kunt inschakelen. Neem daarvoor contact op via +31(0)6 - 21 31 71 15. 

Time to say Goodbye -
PATRICIA

“Time to say Goodbye is een klassieker. Alleen al de titel zegt zo veel. Het loslaten, het verdriet dat daarbij komt, maar ook hoe mooi één mens je leven kan maken en wat iemand voor je kan betekenen. Dit lied is gemaakt om dat allemaal samen te voelen tijdens een afscheid.” 

Ken je mij -
Esmée de la Bretonière

“‘Ken je mij’ is een prachtige, poëtische tekst uit de bijbel. Eigenlijk gaat het hele lied over de essentie van het leven en dat komt echt binnen. Alleen al daarom kan het een mooie bijdrage leveren aan een bijzonder afscheid.”

Schouder -
Tommie Christiaan

“Met mijn optreden in 2018 in ‘The Passion’ als Jezus was mijn intentie mensen het gevoel geven dat ze worden gezien, ook in moeilijke tijden. ‘Schouder’ geeft dat perfect weer en mensen lieten mij persoonlijk weten dat ze troost vonden bij dit lied, even het idee hadden dat hun pijn er niet meer was en dat ze zich veilig voelden. Ik zal dit lied altijd met heel veel liefde blijven zingen, voor iedereen die er kracht uit kan halen.”

Leun op mij -
Carolina Dijkhuizen

“‘Leun op mij’ is zo treffend, hoopvol en troostend. Het nummer had voor mij altijd iets melancholisch, iets triests, totdat iemand mij vertelde dat het juist hoop en troost bood. Dat gaf mij een enorm blij gevoel. Daarmee ben ik het echt in een ander licht gaan zien, als het perfecte nummer voor bij een bijzonder afscheid. De belofte: ‘al zien we elkaar niet meer in dit leven, weet dat ik er altijd voor je ben en je altijd zal steunen’, is prachtig.”

Light Home -
Jennifer Ewbank 

“Muziek is de beste vertaler van emoties. Het beeld dat ik vaak voor me zie bij de muziek tijdens een afscheid is een bootje op zee, dat naar de horizon vaart. Steeds verder weg, kleiner en kleiner, tot het volledig uit het zicht is verdwenen - maar voor mij toch nooit weg zal zijn.”

You Make Me Feel Stronger -Patricia van Haastrecht

“‘You Make Me Feel Stronger’ gaat over hoe belangrijk de mensen om je heen kunnen zijn. Het is een lied voor degene die je steunt en die er voor je is als je het even moeilijk hebt. Een lied met een boodschap, die goed kan passen bij het persoonlijk afscheid van iemand die wegvalt.”

Ave Maria -
Remko Harms

“‘Ave Maria’ is een gebed. Contact maken met Boven geeft rust en hoop. Rust in de rouw hier op aarde, hoop op een plek in de hemel, waar al het verdriet voorbij zal zijn. Zo passend bij een bijzondere uitvaart…”

“‘My Heart Will Go On’ vind ik een heel speciaal nummer, zeker voor bij een afscheid. Het gaat over het moeten loslaten van je geliefde. Maar al is die persoon niet meer in fysieke vorm bij je, hij of zij zal altijd voortleven in je hart. Je kunt je gesterkt voelen door de gedachte dat de ziel van diegene nog bij je is en ik geloof dat we uiteindelijk onze dierbaren weer zullen ontmoeten.”

My Heart Will Go On -
Jill Helena
Dit pakt niemand ons meer af -
Kim-Lian van der Meij

“Iemand verliezen van wie je veel houdt, brengt verdriet en pijn. Toch hoort de dood bij het leven. Hoop en steun vinden we bij familie en vrienden, maar ook bij de gedachte dat mooie, dierbare momenten nooit verloren gaan. Het liedje ‘Dit pakt niemand ons meer af’ gaat hierover. Over de momenten die we koesteren en kunnen herbeleven in onze herinnering en ons hart. Totdat we elkaar weer zien ‘aan de andere kant’. Daar geloof ik in.”

“Het lied ‘Smile’ heeft voor mij een heel bijzondere betekenis, want ik heb het ook gezongen bij de uitvaart van mijn eigen opa. Als ik aan hem denk, zie ik meteen zijn brede, warme lach voor me. De essentie van ‘Smile’ vind ik ook heel mooi. Er zijn tegenslagen in het leven en het gevoel daarover mag je toelaten en ruimte geven, maar het is belangrijk om op een gegeven moment je lach weer terug te vinden en door te gaan met leven.”

Smile -
Paul Morris

 
Adagio (R. Løvland) -
Berdien Stenberg

“Het ontroerende 'Adagio', gecomponeerd door Rolf Løvland, herinnert aan de titel die Dusty Springfield ooit zong: ‘When I said I needed you, you said you would always stay’. Voor mij is muziek mijn alles en in iedere noot die ik adem, probeer ik liefde voor het leven te laten klinken, maar ook respect voor het onvermijdelijke afscheid.”

You Are The Reason -
Jonathan Vroege 

“Het leven zit vol herinneringen en als je een dierbare verliest, komen ze direct naar boven. De mooie en kostbare herinneringen, maar ook die waarvoor je de tijd zou willen terugdraaien om ze ongedaan te maken. Soms merk je pas hoeveel je van iemand houdt als diegene er niet meer is en wil je alles doen om hem of haar terug te krijgen.” 

Engel -
Sjors van der Panne

“We hebben allemaal een engel bij ons, dat kan ook iemand zijn die je mist omdat diegene een grote rol in je leven heeft gespeeld. Als ik dit liedje zing, is het alsof deze engel vlak naast me staat. Het is een lied waar veel mensen zich in herkennen. Ik hoop dat het kracht, moed en liefde geeft als je ernaar luistert, net zoals het lied bij mij doet wanneer ik het zing.”

Hou je vast ik laat je los -
Sita Vermeulen

“Het liedje ‘Hou je vast, ik laat je los’ schreven Edwin de Groot en ik samen voor mijn lieve mams. Ze overleed aan de ziekte van Alzheimer. Een dierbare verliezen aan dementie zal helaas voor velen herkenbaar zijn. We moesten haar loslaten, maar houden haar voor altijd vast, in de herinnering zoals ze was.”

bottom of page