top of page

Over ons

Oprichter Selena Visser

Oprichter Selena Visser is al ruim twintig jaar zelfstandig ondernemer in de media- en entertainmentbranche. Ze was onder meer uitvoerend producent van De Vrienden van Amstel Live! en verzorgt het management van uiteenlopende artiesten en presentatoren. Vanuit haar eigen leven is ze steeds meer gaan nadenken over andere, meer onderscheidende manieren van afscheid nemen. Met Time to say Goodbye brengt ze haar bijzondere werk- en levenservaring bij elkaar... 

Time to say Goodbye missie.gif

Het verhaal achter
Time to say Goodbye 

Overlijden: het is een van de weinige zekerheden die we hebben in het leven en toch blijft het voor veel mensen een onmogelijk gespreksonderwerp. Daardoor is voor nabestaanden vaak niet duidelijk wat de overledene gewild zou hebben voor het laatste afscheid.  

Time to say Goodbye biedt een online tool die hierbij op een persoonlijke, heldere manier helpt te achterhalen wat de overleden dierbare waarschijnlijk graag had gewild én biedt de mogelijkheden om dit te vertalen naar een heel persoonlijke uitvaart.  

 

Time to say Goodbye wil ogen openen voor ze voorgoed gesloten worden en bespreekbaar maken wat te belangrijk is om te laten liggen.  

Omdat dit laatste afscheid het belangrijkste afscheid is in dit leven. 

bottom of page