top of page

Knuffelmakers

02/10/2023 Al ruim 5 jaar ‘verknuffelen' Liesbeth Kruijs en Caressa Thera portretfoto’s van dierbaren. Alles zodat je diegene altijd bij je hebt. Mensen en dieren worden omgetoverd tot unieke knuffel door Knuffelmakers.

Het begin van Knuffelmakers

Vroeger spaarde Liesbeths zoon Jip poppetjes. Mede hierdoor is het idee ontstaan om deze knuffels te maken. Haar zoons vader was langere tijd weg en door een knuffel te maken zou hij ten alle tijden in de buurt zijn. Zo neem je jouw knuffel overal mee naartoe en met deze zachte versie kun je altijd knuffelen. Toen kwam bij Liesbeth het idee om knuffels te maken van mensen en (huis)dieren.


Nu maken Liesbeth en Caressa met hun team herinneringen tastbaar door het maken van knuffels. Aanvragen variëren van een knuffel van een gescheiden ouder tot aan een overleden dierbare. Ook vormen de knuffels een onderdeel van het rouwproces van kinderen die een dierbare hebben verloren. Elke knuffel heeft een eigen verhaal.

Hoe gaat Knuffelmakers te werk?

Speciale knuffels die lijken op een dierbare. Knuffelmakers maken persoonlijke knuffelportretten op basis van een foto. Allereerst kies je op de website het model dat je wilt bestellen. Er zijn verschillende soorten, maten en modellen. Zo heb je de keuze uit onder andere een knuffelportret, kerstportretje of een kussenportret. Vervolgens geef je de kleur van de ogen, haren en kleding door en eventuele extra accessoires. Tot slot upload je een foto van je vriend(in), familielid of huisdier. Elk portret wordt met de hand getekend door een illustrator, speciaal ontworpen en handgemaakt.


Comments


bottom of page