top of page

Actueel – November 2 Remember

30/10/2023 Op donderdag 2 november organiseert uitvaartverzorger Monuta November 2 Remember. Een bijzondere avond waar we de herinnering aan onze dierbaren levend houden. Dit jaar is zangers DO gevraagd om speciaal voor deze avond een herinneringslied te schrijven ‘Leef je in mij’.


November 2 Remember

Monuta organiseert dit jaar de tweede editie van November 2 Remember. Voor de eerste editie in 2022 maakte singer-songwriter Tim Knol het lied ‘In Our Hearts’. Om samen troost te vinden in het herinneren van onze dierbaren. Opgericht in 1923 zet Monuta zich al 100 jaar in voor dezelfde missie: voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk maken. Graag verwelkomt Monuta iedereen op 2 november op één van de 34 herinneringsavonden in het land om samen de herinnering aan jouw dierbare levend te houden. Want samen herinneren verbindt.


Ontstaan Leef je in mij

November 2 Remember staat dit jaar in het teken van troost. Monuta vroeg DO hier een nieuw lied over te schrijven ‘Leef je in mij’. Meer dan 250 mensen deelden hun persoonlijke verhalen om haar te inspireren. Zij vertelden dat troost vaak in kleine dingen zit. In een zonnestraal of een vlinder die voorbijvliegt en in het gevoel dat iemand altijd in je voortleeft. Met November 2 Remember wil Monuta bijdragen aan meer openheid over afscheid. Open zijn over je ervaringen en je verdriet kan van grote waarde zijn voor anderen en jezelf.


DO: “Uit eigen ervaring weet ik wat het betekent om iemand te verliezen die dicht bij je staat. Ik was erg onder de indruk van alle verhalen. Mensen deelden zo open en krachtig hun persoonlijke verhalen met me over wat hen troost geeft. Dat vond ik heel bijzonder. Ik hoop dat dit nieuwe nummer warme herinneringen oproept aan geliefden die niet meer hier zijn. En dat het ook een glimlach op je gezicht tovert omdat diegene daardoor blijft voortleven in jou.”


Bekijk op de making of van ‘Leef in mij’ via onderstaande link via YouTube:


コメント


bottom of page