top of page

Optreden PATRICIA

12/12/2023 Bij het live optreden van bekende artiesten op een uitvaart denken we veelal dat dit onbereikbaar is. We kennen allemaal het optreden van Elton John "Candle in the Wind" tijdens de begrafenis van prinses Diana in 1997. Ook artiesten zoals Stevie Wonder en Christina Aguilera bij de herdenkingsdienst van Michael Jackson in 2009, zijn bijzondere herinneringen, en worden vaak geassocieerd met publieke figuren.Livemuziek uitvaart

Meer en meer komt het voor dat de laatste wens van iemand door een bekende artiest op te laten treden tijdens zijn of haar bijzondere uitvaart, wordt ingevuld. Zo ook voor Nicole. Toen Nicole nog in leven was heeft zij zelf aan PATRICIA gevraagd of zij tijdens haar afscheid wilde zingen. Ze had de nummers uitgekozen, omdat PATRICIA die al eerder voor haar had gezongen.


De Ronde Uitvaart: “Muziek tijdens een uitvaart is altijd mooi; live muziek heel bijzonder, maar dit was echt fantastisch. PATRICIA is een geweldige zangeres en zij zorgde er met haar stem voor dat iedereen kippenvel kreeg en het afscheid van Nicole om meerdere redenen nooit zal worden vergeten.”

Commenti


bottom of page