top of page

PATRICIA - Artiest op je Uitvaart27/06/2024


Bij het live optreden van bekende artiesten op een uitvaart denken we veelal dat dit onbereikbaar is. We kennen allemaal het optreden van Elton John "Candle in the Wind" tijdens de begrafenis van prinses Diana in 1997. Ook artiesten zoals Stevie Wonder en Christina Aguilera bij de herdenkingsdienst van Michael Jackson in 2009, zijn bijzondere herinneringen, en worden vaak geassocieerd met publieke figuren.

 

Meer en meer komt het voor dat de laatste wens van iemand door een bekende artiest op te laten treden tijdens zij of haar bijzondere uitvaart, wordt ingevuld. Zo ook voor Nicole.

 

Bij leven heeft Nicole zelf aan PATRICIA gevraagd of zij tijdens haar afscheid wilde zingen. Ze had ook de keuze van de liedjes bepaald, omdat PATRICIA die al eerder voor haar had gezongen.

 

'De ronde uitvaart' uit Ouderkerk aan de Amstel over de bijzondere bijdrage van PATRICIA : “Muziek tijdens een uitvaart is altijd mooi; live muziek heel bijzonder, maar dit was echt fantastisch. PATRICIA is een geweldige zangeres en zij zorgde er met haar stem voor dat iedereen kippenvel kreeg en het afscheid van Nicole om meerdere redenen nooit zal worden vergeten.”


Time to say Goodbye boekt artiesten op een persoonlijke manier die zij vanwege haar jarenlange netwerk in de branche heeft opgebouwd. Waaraan de betrokkenheid van de afscheidsplanners van de Ronde Uitvaart een mooie bijdrage levert. https://derondeuitvaart.nl

Kommentare


bottom of page