top of page

Even Bellen Met

05/03/2024 Vakblad Uitvaart is al bijna 40 jaar een onafhankelijk en toonaangevend vakblad rondom de dood en verschijnt zes keer per jaar. Het biedt inzichten in trends, ontwikkelingen en praktische informatie, waardoor je op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen. Met artikelen over onderwerpen als rouwverwerking, innovaties in de branche en tips voor het leveren van hoogwaardige diensten, vervult het vakblad een belangrijke rol in het bevorderen van kennis en kwaliteit binnen de uitvaartgemeenschap.


Vakblad Uitvaart

De rubriek "Even Bellen Met" in Vakblad Uitvaart biedt een uniek inkijkje in de ervaringen en inzichten van professionals in de uitvaartsector. In de eerste uitgave van dit jaar vertelt oprichter van Time to say Goodbye Selena Visser over de schakel die het platform tussen uitvaart ondernemers en live muziek van artiesten op een uitvaart. "Heeft de familie gekozen, dan benader ik de artiest. En ik regel alle praktische en zakelijke dingen. Zo zorg ik ervoor dat de gekozen zanger of zangeres en musici op het juiste tijdstip aanwezig zijn en dat alles ter plekke goed geregeld is."


Lees het artikel 'Even Bellen Met' in Vakblad Uitvaart voor het organiseren van een persoonlijke uitvaart voor livemuziek en meer mogelijkheden van Time to say Goodbye.Comments


bottom of page